Vitrolás Iskola Balatonlelle - Gyerektábor Balatonlelle - Karsai Sport Balatonlelle
 
 
 
 
Vitrolás Iskola Balatonlelle - Gyerektábor Balatonlelle - Karsai Sport Balatonlelle
 
 
 
 
 

Egy napos vitorlás hajó bérlet kormányossal

A vitorlás hajó bérleti díja: 36.000 Ft/nap – utaslétszámtól függetlenül.
Szállítható személyek száma: maximum 6 fő / a kormányoson kívül /.

Az egynapos vitorlázást azoknak ajánljuk, akik szeretnének egy kellemes napot eltölteni egy  hajó fedélzetén, a hajóvezetés minden felelőssége nélkül. Szeretnék magukat jól érezni és semmi mással nem törődni, mint a pihenés és kikapcsolódás. A Karsai Vitorlás Iskola munkatársai mindent megtesznek azért, hogy Ön jól érezze magát hajóink fedélzetén.

Ajánlott útvonal: Balatonlelle – Badacsony – Balatonlelle

KATTINTSON IDE A BŐVEBB INFORMÁCIÓKÉRT >>

 
 

Nézze meg a naplementét a Balatonról!

Jöjjön el hozzánk egy romantikus, kora esti vitorlázásra és a nap végén tekintse meg a naplementét a Balatonról. Érezze jól magát, tegye kellemessé a nyári estéit egy feledhetetlen hajózással, amihez mi is hozzájárulunk egy pohár pezsgővel a hajó fedélzetén.

KATTINTSON IDE A BŐVEBB INFORMÁCIÓKÉRT >>

 
 

Gyakorló tréning

A vitorlás hajó bérleti díja gyakorló programmal: 6.000 Ft/óra – utaslétszámtól függetlenül.
Szállítható személyek száma: maximum 6 fő / az oktatón kívül /.

Azon vitorlázók jelentkezését várjuk, akik a hosszabb – rövidebb kihagyás után, a kezdő alaptanfolyamokon megtanult ismereteket felfrissíteni vagy a meglévő vitorlázó alaptudásukat továbbfejleszteni akarják vagy játszadoznak a vitorlázás gondolatával. Szeretnék egyszer megtanulni és vitorlás kishajó vezetői képesítést szerezni. Majd önállóan irányítani, kormányozni egy vitorlás hajót, rövidebb és hosszabb időt vízen tölteni, túrákon részt venni családjukkal, barátaikkal. Ezt a programunkat kedvcsinálónak is szánjuk, hogy a gyakorló, ismerkedő vitorlázás résztvevőit később majd üdvözölni tudjuk vitorlás iskolánk vizsgára felkészítő egyhetes intenzív tanfolyamán és a vizsgán.

KATTINTSON IDE A BŐVEBB INFORMÁCIÓKÉRT >>